Enter your keyword

Συσκευασίες καφέ

Όταν καβουρδίζετε καφέ, γνωρίζετε πολύ καλά ότι ο καφέ συνεχίζει να βγάζει διοξείδιο του άνθρακα για 2 εβδομάδες μετά από το καβούρδισμά του. Γι’αυτόν ακριβώς το λόγο η εταιρεία μας διαθέτει την καινοτομία της βαλβίδας με φίλτρο από νάυλον. Έτσι τα αέρια δεν αλλοιώνουν την γεύση και το άρωμα του καφέ, μιας και ο αέρας βγαίνει εκτός της συσκευασίας. Οι side gusset bags είναι η πιο συνηθισμένη συσκευασία της κατηγορίας αυτής χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιον άλλο τύπο, όπως stand up coffee bags.