ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΕΣ ΞΗΡΏΝ ΚΑΡΠΏΝ

Οι συσκευασίες ξηρών καρπών μπορεί να είναι είτε της κατηγορίας στοκ, είτε της κατηγορίας της εξειδικευμένης παραγγελίας. Οι συσκευασίες αυτές μπορούν να είναι από διαφορετικά υλικά και στις δυο κατηγορίες. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε να έχετε χάρτινες συσκευασίες για ξηρούς καρπούς αν θέλετε να δείξετε την οικολογική πλευρά της επιχείρησής σας. Αλλιώς θα επιλέξετε συσκευασίες από πολυπροπυλένιο ή συσκευασίες από πολυαιθυλενίου σε χρώματα ματ ή γυαλιστερά.
Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι οι ξηροί καρποί να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, με όλα τα θρεπτικά τους συστατικά. Γι’αυτό οι συσκευασίες μας είναι με διαφορετικές στρώσεις, οπότε το περιεχόμενό τους παραμένει φρέσκο για περισσότερο καιρό. Σε πολλά χρώματα για να διαλέξετε και με διαφορετικά στυλ. Διαφανείς ή τυπωμένες μόνο από τη μια πλευρά ή τελείως αδιαφανείς. Συνήθως οι συσκευασίες αυτές θέλετε να έχουν τη δυνατότητα να ανοίγουν και να ξανακλείνουν. Τότε μπορούν οι συσκευασίες να έχουν φερμουάρ της μορφής κλιπ. Για να στέκονται όρθιες στο ράφι επιλέγετε συσκευασίες με κάποιο είδος βάσης. Ετσι το προϊόν θα φαίνεται πολύ καλύτερα και έχετε περισσότερες πιθανότητητες να επιλεχθεί το δικό σας προϊόν από τους καταναλωτες.

Οπως βλέπετε έχετε πολλές επιλογές συσκευασιών για να διαλέξετε. Πάντα με υψηλή ποιότητα εκτύπωσης και εκτύπωση μέχρι 9 χρωμάτων ανα συσκευασία.