ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΈΝΩΝ ΤΡΟΦΊΜΩΝ

Οι συσκευασίες για κατεψυγμένα προϊόντα είναι συσκευασίες με πολλά στρώματα υλικών. Ο αέρας αφαιρείται τελείως από το εσωτερικό τους, οπότε τα προϊόντα δεν έρχονται σε επαφή με το οξυγόνο. Με αυτό τον τρόπο τα προϊόντα διατηρούνται φρέσκα για μεγαλύτερο διάστημα, αφού δεν μπορούν να εξαπλωθούν οι μικροοργανισμοί. Υπάρχουν στοκ συσκευασίες κενού και συσκευασίες κενού που ανήκουν στην κατηγορία της εξειδικευμένης παραγγελίας. Στη δεύτερη κατηγορία εσείς επιλέγετε τα υλικά και το είδος της συσκευασίας.

Οι αεροστεγείς συσκευασίες κατεψυγμένου φαγητού είναι σε δυο χρώματα στην κατηγορία στοκ και σε ότι χρώμα επιθυμείτε στην κατηγορία της εξειδικευμένης παραγγελίας. Στην πρώτη κατηγορία έχουμε συσκευασίες που μπορούν να σταθούν όρθιες στο ράφι, ενώ στη δεύτερη υπάρχουν και συσκευασίες με σφραγισμένες πλευρές. Οι συσκευασίες που στέκονται όρθιες στο ράφι, μπορούν να είναι απολύτως διαφανείς ή να διαθέτουν παράθυρο ή τρύπα για να τις κρεμάσετε. Πολλές επιλογές λοιπόν για εσάς και πάντα με τη σιγουριά της καλύτερης προστασίας των προϊόντων σας.

Οι πιο συνηθισμένες χρήσεις των συσκευασιών αυτών είναι τα κατεψυγμένα κρέατα και τα θαλασσινά. Τα θαλασσινά μόλις τα βγάλετε από τη σακούλα θα έχουν διατηρήσει όλες τις μυρωδιές τους. Τα κρέατα θα είναι τόσο εύγευστα και μαλακά, τα οποία θα είναι σαν να συσκευάστηκαν πριν από λίγες ώρες. Όλα αυτά χάρη στις πολλές στρώσεις υλικών και την απουσία οξυγόνου στη συσκευασία.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας