Σχετικά με εμάς

ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΕΜΆΣ

Η Swiss Pac είναι μια καινοτόμος εταιρεία στον κλάδο της εύκαμπτης συσκευασίας, γι’αυτό και δημιουργεί συχνά καινούργια προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Χάρη στην πολυετή μας εμπειρία μας στο χώρο της συσκευασία, εξειδικευόμαστε σε πολλούς τύπους συσκευασιών.
Έχουμε δυο κύριες κατηγορίες προϊόντων. Οι στοκ συσκευασίες και οι εξειδικευμένες συσκευασίες. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε βεβαίως ότι οι διεθνείς πιστοποιήσεις της εταιρείας μας, είναι ακόμα μια απόδειξη για την ποιότητα των συσκευασιών μας. Όσον αφορά τις εξειδικευμένες εκτυπώσεις, μπορείτε να έχετε μέχρι 9 χρώματα και να είστε βέβαιοι για την υψηλή ποιότητα εκτύπωσης. Ξεχάστε τη μέθοδο της φλεξογραφίας και ελάτε μαζί μας στο μέλλον. Οι κύλινδροι που χρησιμοποιούνται για την εκτύπωση των σχεδίων σας, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της τεχνικής της βαθυτυπίας. Οι διεθνείς πιστοποιήσεις που διαθέτουμε είναι: ISO 9001, OHSAS 18000 και το πρότυπο υγιεινής BRC.

Για οποιαδήποτε κατηγορία κι αν ενδιαφέρεστε, μπορείτε να διαλέξετε το υλικό της συσκευασίας. Τα δυο βασικά είναι το πλαστικό και το χαρτί.