ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΕΣ ΚΑΦΈ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΕΣ ΚΑΦΈ

Με τις συσκευασίες καφέ της εταιρείας μας, μπορείτε να είστε βέβαιοι για την υψηλή ποιότητα της συσκευασίας. Χρησιμοποιούμε επιμεταλλωμένο τερεφθαλικό πολυαιθυλένιο γιατί τα κοινά πλαστικά φιλμ αφήνουν τις οσμές, την υγρασία και τον αέρα να μπουν στη συσκευασία. Είμαστε η μοναδική εταιρεία στον κόσμο η οποία διαθέτει βαλβίδα με φίλτρο από νάυλον. Η βαλβίδα αυτή υπάρχει και στις δυο κατηγορίες προϊόντων και μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε είδος συσκευασίας. Αρα είτε επιλέξετε στοκ συσκευασίες καφέ, είτε φτιάξουμε για εσάς τη συσκευασία, μπορείτε να συσκευάσετε τον καβουρδισμένο καφέ αμέσως μετά το καβούρδισμά του. Να υπενθυμίσουμε ότι οι κόκκοι καφέ, από τη στιγμή που θα καβουρδιστούν, θα συνεχίσουν να βγάζουν διοξείδιο του άνθρακα για 14 ημέρες.

Γι’αυτό προτείνουμε για όλες τις συσκευασίες καφέ, την χρήση βαλβίδας, μιας και όπως είπαμε ο καφές βγάζει διάφορα αέρια μετά το καβούδισμά του. Ετσι υπάρχει ο κίνδυνος αλλοίωσης της γεύσης του και η συσκευασία γίνεται ανομοιόμορφη, αφού φουσκώνει με αέρα. Με τη χρήση της βαλβίδας όμως, ο αέρας βγαίνει από τη συσκευασία και ταυτόχρονα δεν εισχωρεί στο εσωτερικό της εξαιτίας του φίλτρου.

Συνήθως τα σακουλάκια καφέ είναι μονόχρωμα, χωρίς παράθυρο και διαθέτουν πιέτες στο πλάι. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να επιλέξετε κάποιο άλλο είδος συσκευασίας, όπως για παράδειγμα κάθετες συσκευασίες ή συσκευασίες με σφράγιση στις πιέτες.

1. ΤΣΆΝΤΕΣ ΕΤΙΚΈΤΑΣ :

2. ΤΣΆΝΤΕΣ ΣΤΑΤΙΚΉΣ ΕΚΤΎΠΩΣΗΣ ΜΕ ΑΠΛΆ ΣΧΈΔΙΑ 2-3 ΧΡΩΜΆΤΩΝ :

3. ΠΟΙΌΤΗΤΑ HD ΜΕ ΕΚΤΎΠΩΣΗ ROTOGRAVURE ΜΕ ΕΚΤΎΠΩΣΗ ΈΩΣ ΚΑΙ 9 ΧΡΩΜΆΤΩΝ :