ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΕΣ ΜΠΙΣΚΌΤΩΝ

Για όλες αυτές τις διαφορετικές χρήσεις, η εταιρεία μας διαθέτει τις καλύτερες λύσεις. Για τις συσκευασίες προϊόντων τα οποία είναι ευαίσθητα στη θερμότητα (όπως π.χ. οι σοκολάτες) υπάρχει η λύση των ειδικών συσκευασίων οι οποίες σφραγίζονται με την χρήση πίεσης. Αφού λοιπόν δεν χρησιμοποιείται θερμότητα, οι σοκολάτες δεν αλλοιώνονται και τα μηχανήματα μπορούν να λειτουργήσουν γρηγορότερα.

Για τις συσκευασίες σνακ μπορούμε να πούμε ότι μοιάζουν σαν μαξιλάρι όταν γεμίσουν, γι’αυτό το λόγο ονομάζονται pillow pouches. Είναι πολύ συνηθισμένες σακούλες και ταυτόχρονα είναι οι φθηνότερες της αγοράς, αφού είναι πολύ απλές και εύχρηστες.

Για τις συσκευασίες μπισκότων και τις συσκευασίες αρτοποιΐας οι επιλογές είναι περισσότερες. Και εδώ βέβαια μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στην κατηγορία στοκ και στην κατηγορία της εξειδικευμένης εκτύπωσης. Όμως οι επιλογές στο είδος της συσκευασίας είναι περισσότερες, μιας και μπορείτε να επιλέξετε όρθιες συσκευασίες που στέκονται ή συσκευασίες με σφραγισμένες τις πλευρές τους ή συσκευασίες που χρησιμοποιούνται για σνακ. Όλες αυτές οι συσκευασίες, υπάρχει η δυνατότητα να διαθέτουν και παράθυρο για να φαίνεται η υψηλή ποιότητα των προϊόντων σας. Με φερμουάρ, αν θέλετε, για να μπορούν να ξανακλείνουν με ευκολία. Ειδικά για τα μπισκότα, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλές μέρες, το φερμουάρ είναι μεγάλη ευκολία.